Haha varför döper man ett band till Meat Loaf?!

Jag ska käka upp Marvin Lee Aday med potatis, lingonsylt och lite brunsås!

Jag har precis insett hur svårt jag har för att skriva roliga saker, lika svårt som att prata om roliga saker! Förlåt för min tråkighet men jag är typ konstig, stor och... dryg? Varför var jag rolig förr, nått är snett! Haha eller jag kanske bara tror att jag gjorde det? :D

Äh vafan, orkar ändå inte sitta här och deppa. Men på Söndag fyller jag år och då tänkte jag tigga mej ett grattis kanske? :blush: Blir att följa Naken-Emil, Nina och Lunne till Arvidsjaur på Fredag, sen blir det förmodligen en sväng i Malå på vägen hem, blir finfint!

Jag hittade en lagomt gullig bild på mej, så njut. Nu ska jag städa :cool:



Vi kan ses om du har lust?

Jag fattar inte varför min blogg börjar bli så överdriviet tråkig. Är det bara jag eller va den faktiskt rolig en gång i tiden?
Jag skriver bara för att Anna tvingar mej, jag finner inget intresse för det här längre. Kan bero på att det är sommarlov och jag har annat för mej men vem vet?

I fredags var det midsommar och den spenderades i Kvammarn med Emil, Nina, Amanda och 4 till som faktiskt var nyktra haha :blush:

Tyvärr så vart det inga bilder som jag hade tänkt, det var bara Nina som tog bilder. Det finns också en video på mej då jag inte var riktigt 100 på, så den skippar vi nog. Men här har ni bilderna jag lyckats få tag på iaf:








Inga namn nämda, men killen spåra fan! Nina, Greger och Amanda vet jag jag menar..






Han är ingen hund, han är en walt.

Alla grejer till gitarren har nu kommit så jag har nött sönder fingrarna och tappat bort ett antal plektrum. Men jag satt mej i alla fall ute och spelade lite i veckan, jag släppte ut Walter för han såg så ledsen ut och han åt typ upp min gitarr! Den där saken är fan galen :(

Man ser ondskan i ögonen!






Nått jag inte fattar är varför man frivilligt skulle vilja betala 12000 för det här.. Ni som tycker att han är söt är fan inte friska!

Den som väcker mej imorn kommer att få ett helvete, för i natt ska jag sova jävel. Måste samla krafter till festN på fredag :blush:

 













Ut med gamla Bettan och in med Charles!

J A G   Ä R   K Ä R !



JAG SKRIVER HELA DET HÄR INLÄGGET MED CENTRERAD TEXT OCH CAPS BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLAA LYCKLIG, BARA KOLLA PÅ HONOM! I CAN HARDLY WAIT TILLS AXELBANDET OCH CAPOT KOMMER.

Jag kommer typ spela på han varje dag tills mina fingrar tynar bort <3

Har inte så mycket att skriva, ingen läser tydligen den här dåliga ursäkten till ett tidsfördriv på sommaren verkar det som, det börjar va längesen jag fick en kommentar. Ni kan ju kanske komma med förslag om ni orkar? :D


Men nu ska jag dra och putsa Challe.


Bilutställning i Norsjö city!

Det var regnigt, kallt och blött så jag var tyvärr inte där så länge. Så jag hann inte ta så jättemånga bilder men nog hittade man några pärlor allt och tro det eller ej men min moppe var en av dom!

Så här har vi morsans Harley, min Ciao och farsans Harley. Och ja, jag fick många fans, alla älskar min Ciao ;)

Observera flodhästen :blush:

















Chevan var gode låg! Den låg i princip på backen, ingen bil man vill köra på grusväg kan jag ju säga..

Men den gick då dit, med en gammal Harley på flaket skulle jag tro, och den gick! ;)






Charmigt klistermärke.




The beast is ugly.

Jag har varit så jävla duktig idag så jag måste få skryta över det! Jag har fan skurat mitt golv, så nu är det så rent att man kan slicka på det. Det ska Emil få göra då han kommer hem :)

Men åter till det viktiga. I väntan på min ünderbara gitarr har jag beställt följande:

• Ett Jack Daniel's axelband

• Ett capo (snubben i stan försökte blåsa mej på ett som han tydligen skulle ha 260 riksdalen för, don't think so dude!)

• En hel hop plektrum

Så jag är mer än förberedd bebe! Just bring it on :D :D :D


Ni anar inte hur många samtal jag var tvungen att ringa för att få tag på han? Nej, just det. Det var jobbigt som fan och jag ska vakta han med mitt liv! Nu väntar jag ivrigt tills jag får lägga vantarna på han.


Nu vart det jobbigt att läsa allt förstår jag, så jag hoppas att det här roar er lika mycket som det roar mej:



Gulligt värre!



Milda Matilda, han är underbaaar!


Kolla bara! Sexiga jävel, snart är han min!
Jag är mer exalterad än en julskinka på julafton. Farmor och farfar har precis laggt in 1300 riksdaler på mitt konto som jag ska spendera på den här godingen.

Det ska egentligen vara en födelsedags present men vafan! Klarar mej inte så länge hihi :love:

Jag ska spela på han varje dag, smeka han varje natt och vakta honom med mitt liv.
Kiss har gjort en låt som påminner mej om honom, ni ska få höra den sen men försök att inte gråta! Jag försökte men misslyckades, han är så fin..





It's forever, this time I know and there's no doubt in my mind. Forever, until my life is through, I'll be lovin' you forever.





Lägg dig ner, blunda och räkna till 10 så är det över!

- 2 av 5 toasters, med andra ord: Det var ganska lamt.
Det funkade ju och sådär men det hände som ingenting, det fanns inte ens en hoppborg liksom. Det hade lugnt varit roligare med skumdisco, då hade jag iaf haft jävligt roligt.

Men det vart en jävla massa bilder, så här kommer dom:





























Stora bilder, i like it..

That's it. Det var ca 100 bilder och det tog drygt en timme att bara lägga ut dom här, så ni får helt enkelt nöja er med dom här. Men ni ska få en låt också. Tyvärr så fanns inte musikvideon på youtube och det dampa då jag skulle fixa den från en annan sida, men här är låten iaf: Enjoy



Yeah, Montgomery's got the answer.



Kan bara inte fatta att jag äntligen får sova på dagarna?! Synd bara att Anna kommer att dra upp mej ur sängen före fan imorn, men det är det nog nästan värt, då blir det röjj på rännarn!
Jävligt tråkigt det som hände med skumdiscot dock, Willy sjönk en liten bit längre ner på min lista :(

Men nu ska jag inte hålla på att skriva en massa ovärt skit som jag alltid gör, nu ska jag ut och köra och sen ska jag göra en rumpsparkarlista med låtar som ger mej sommarkänslor, om ni verkligen vill höra den sen så ska det nog gå att fixa.. 





Där var då en av dom.


Jennie knows where you sleep bitch!

At the feet of Jesus Christ!

Man vaknar, pallrar sej iväg till kyrkan, sitter där och drygar i 30 min, får betygen, drar till Cafét med Anna och sen är det bara att skryta över att man har fått sommarlov?

Det är iaf så jag ser det. Synd dock att jag har slösat pengar på en klänning som jag aldrig kommer att använda igen, klänning är som inte min grej. Har inte varit det sen jag började välja kläder själv if you know what i mean ;)



Ibanez V72, halvakustisk.. DREGEL! Jag vill ha den så hårt, skulle kunna döda för denna skönhet. Så vacker!




Då går jag in i en butik och köper... Oregano!
Och be mej inte bjuda ur min burk, den har jag köpt atav en turk.




Flesh is burning.

Var på minnesstund i helgen, så den här bjuder jag på!



Det var iaf tänkt att vi skulle cykla till solia, men jag och Anna satt i bagaget på en röd volvo, det va ganska naaaajs..
Sen åt vi en massa grejer, sjöng en massa grejer och nu sitter jag här igen. Det är ännu mer najs för att jag är ledig imorn och sen är det bara en dag kvar innan skolavslutningen och den kmr va jävligt chill för då ska vi bara städa alla skåpar ;)

Btw det va synd att ingen la märke till mina stygn i pannan, men det är väl sånt man får ta i guess..

Finfin låt asso:




Åååååh där, har vi en grävling!

Nu händer det grejer! Jag har städat hela garderoben och vad hittar jag!? EN GRÄVLINGSPÄLS! Asså shiet, hårigare grejer får man leta efter.. Först slängde jag bort den, men sen fick jag det briljanta idén att göra en peruk utav den. Sagt och gjort, där stod man med en grå-svart-vit mera mössliknande sak på skallen. Mitt i all kaos kom en spindel fram ur pälsen och jag höll på dö! I paniken rev jag ner dataskärmen på golvet och slog skallen i hyllan brevid. Fick ett stort jack i pannan, 2 stygn blev det som jag måste gå med i 3 veckor, underbar start på sommarlovet!
Drar mig nog på skolan på måndag med min fina panna, men jag varnar er, DET ÄR FAN GROWSE!
Cya!

Oddsen för att det ska hända måste vara en miljon mot ett!

Idag har jag typ ätit hela dagen så jag vill nog inte äta mer idag. Så nu kommer jag lägga in en massa bilder på mat som vi gjorde idag på franskan. Dom små, gröna och smetiga sakerna i formarna är sniglarna :D

Bilderna går att trycka upp tror jag..



Det tog typ ett år att ladda upp bilderna, så jag orkar inte ladda upp alla.

Allt var inte riktigt på mat, Anna tog några på Sebbe och Dajje också. Och jag har i princip inte tagit nån av bilderna, så klaga inte på mej om ni int är nöjda :]


Sniglar smakar typ inget, men det räckte med att jag var medveten om att jag tuggade på en, bleh..

På andra sidan.

Hade visst glömt bort att jag hade blogg, tiden gå så fort då man har roligt :]

Har haft rätt fullt upp med att öva in en massa låtar på gitarr också eftersom jag och min underbara faster ska spela och sjunga lite på begravningen i helgen.

Det är inte riktigt bestämt vilka låtar det blir än men det blir finfint.
Tänkte lägga ut nån fin bild också men jag hittade ingen, så här har ni en bild på en plastpåse.




Rätt fint ändå?

RSS 2.0