Efter fredag ses vi inget mer!



Jag fortsätter naturligtvis min letande på hur man får dit dom där förbannade linjerna, men tyvärr så fruktar jag att jag inte kommer att hinna det innan jag drar iväg till Kjula city på fredag you know. 19.20 åker jag med flyget från stan och är framme i Stockholm 20.25. Eftersom jag ska bo där i 2 veckor nu så måste jag nog tyvärr meddela att det finns en liten risk att det kommer att bli sorgligt dålig uppdatering.. Men jag ska göra mitt bästa för att få Emil att uppdatera ;)

Bilden nedanför är nånting vi skulle göra en ritning av på tekniken, vi tänkte dock inte på hur svårt det skulle bli att rita den innan vi byggde den. Men då kom det fram en liten filur som börjar på M och slutar på aja Westergren och naturligtvis rev sönder den :blush: Vi hade bara tur att jag hade tagit bilder på alla vyer så att vi kunde bygga ihop den igen, men vi hann ju ändå inte klart eftersom vi bara hade en halvtimme på oss och det tog typ 15 minuter att bygga ihop den efter mordförsöket..




Allt jag vill ha är en linje!



Allt jag vill veta är hur man får en linje runt bloggen, är det för mycket begärt? Jag har allvarligt talat frågat alla och kollat överallt, men inte fan hittar jag nånting! Här försöker jag få min blogg att se någorlunda normal ut men vad får man ut av det? Inte då hjälp iaf :( Franskaprov på Torsdag och ingenting fastnar, det är helt enkelt för mycket på en gång. Får typ tvångsplugga in allt, men tyvärr så tror jag inte att det kommer att hjälpa så mycket.. Suck, varför kan inte alla bara prata engelska? Och ja, jag tycker att engelska är bättre än svenska! Tänke dra den där historien om orienteringsdagen i Malå också, men vi får ta den nån annan gång. Till mitt försvar så hade jag allt under kontroll tills jag skulle springa tillbaka till där jag började :blush:


Ge mej linjer?!




det är i helgen allt händer !


Jösses vilken gullig tatuering.

Jag har inte orsakat vecket mitt i papperet!


myself is the only one I've got nowadays

Hej och välkomna till den nya emobloggen med Jennie och Anna!

Nä, skämt åsido.. Fast lite sanning är det ju i den meningen. Jennie mår kasst, jag mår kasst, alla mår kasst..
Denna blogg har varit så uppigande och glad men notera att jag skrev har varit. Den senaste tiden har som allt bara gått neråt. Den största anledningen till att denna bloggen är så nedstämd nu för tiden är för att Emil har flyttat.. Vi båda sörjer otroligt mycket över det. Jennie saknar honom så sjukt mycket att det inte går sätta ord på det och att se henne så ledsen gör ont i själen. Man vill bara ta pappas puch montana och köra ända ner till e-tuna, sätta honom på pakethållaren och köra honom upp till västerbotten, men det går ju inte.. Vi lever i nån jätte konstig värld som kallas verkligheten. Vem skapade detta ställe egentligen? Och vad är meningen med det? Det skulle jag bra gärna vilja veta.. Det måste ha varit en ensam jävel som ville att alla andra skulle få känna på samma ensamma och eländiga liv som han levde.. Och det tackar vi inte precis för. Riktigt onödigt är vad det är!
Och en sak till.. Vad är meningen med livet egentligen? Har tänkt på det miljontals gånger men aldrig kommit fram till nåt bra svar.. Finns det nån på denna jord som vet det ens? Man får ju inte ut nåt av det precis.. Visst, det finns ju bra saker med livet också men hur man än vrider och vänder på det så slutar det alltid dåligt. Kärlek till exempel.. Det är en av dom allra bästa sakerna i livet, right? Men då ska man ändå behöva gå igenom så otroligt mycket dåliga saker bara för att man har hittat nån man älskar.. Hat, svek, saknad, otrohet, avundsjuka osv.. När två personer blir förälskade är det ju meningen att allt ska vara perfekt men jag har då inte hört nåt förhållande som har sluppit alla dom där sakerna som jag just skrev. Även ett riktigt hett, passionerat och bara underbart förhållande har sina brister. Personerna i såna förhållanden känner också saknad och även om det bara handlar om några dagar ifrån varann så känns det som en evighet..

Nä nu känner jag att tårarna är allt för nära inpå så det är dags att sluta skriva om kärlekens nackdelar..
Men ärligt talat vad är meningen med livet egentligen? Nån som vet eller bara har några gissningar? Kommentera i såna fall för jag vill jätte gärna veta!




                                                     


Over and out !

/ Anna


Please understand, I have to leave and carry on my own life.

Jag skulle vilja påstå att rubriken säger allt, men jag antar att det inte är många som förstår det.




Ska typ på uffes med Nina eller nått, bara nånting. Får hoppas att sängen är jääävligt skön då jag kommer hem!



Rädda mej Nina, jag behöver en kram.
Vi hörs!

Köp mitt dator, myket bra piss !


Ursäkta?

Inatt drömde jag att en god vän till mej fastnade med örat i handfatet, när jag skulle hjälpa vännen där ifrån så halkade jag på ormskinnet som låg på golvet. Jag skrapade upp hela kinden och var tvungen att amputera bort ett ben på min katt. Jag läg på sjukhuset i flera veckor och katten fick en egen trehjuling. När jag kom ut från sjukhuset så påpekade alla hur lång jag hade blivit.

Vad ska det betyda?



Ingen fattar ju ändå..






Carepackage incoming..

Jag vet inte riktigt vad vi hade på schemat idag eftersom jag har varit hemma så det finns en risk att jag missade svenskan idag (om vi hade nån) men det gör ju inget, kan ju redan allt så bra. Får väl passa på att skryta upp mej lite:

Adjektiv är ord du sätter "skit" före: skitbra, skitsnygg, skithäftig osv.

Verb är ord du sätter "så in i helvete" efter: drack så in i helvete, dansade så in i helvete, körde så in i helvete osv.

Substantiv är ord som du sätter "fan" eller "jävel" efter: klockfan, gubbjävel, biljävel osv.


Har jag rätt eller har jag rätt? Se där, jag behöver visst ingen svenska ;)




Can you give me one last chance to make it right?

Uppenbarligen ingen engelska heller :)



Det är roligt en gång..

Inge skämt, jag tycker att fem läxor är lite smått överdrivet och si sådär 64 glosor i engelskan. Vars fan tog mitt liv vägen? Det är inte ens kul längre! Kanske lite kul när man gick i 1an och fick ett litet blad där man skulle fylla i rätt svar, men det hinner bli lite utjatat när man har 5 stycken i veckan i 9 år. Jävligt tur att det uppmuntrar ungdomarna att fortsätta gå skola i framtiden, keep doing that :thumbup:



StekarN.


NU JÄVLAR!



NU KAN INGET STOPPA MEJ!



"It's not about living forever, Jackie. It's about living with yourself forever"


Yes, här sitter jag och målar glödlampor, varför? För att det blir åååååsm! Taklampan kommer dock inte lysa så mycket men rött kommer det defenitivt bli :D Sist jag gjorde det här så lät jag inte lamporna torka nog länge så det börja ryka och hålla på där uppe vid lampan, luktade satan också... :blush:
Sen hade jag väl tänkt städa och sådär sen hade jag tänkt se om Nina har tid för lite Jennietime. Eftersom jag har varit så duktig och faktiskt tagit lite ansvar för en gångs skull så har jag redan gjort färdigt allt jobb som jag fick med mej hem i Torsdags, skulle inte skada med lite aplåder? ;)

Nämen vafan, nu ska jag göra lite mer nytta och måla ett till läger på lamporna. Pornolight indeed! Men här har ni en liten låååt.






/Jen




C o m a t o s e , I ’ l l n e v e r w a k e u p w i t h o u t a n o v e r d o s e o f y o u .

"Grattulerar, du har precis vunnit en bedrövlig förkylning!" Typ.

Nu har man börjat få feber också, hade ju som spenderat mina dagar på nått roligare än sitta och snyta mej varje kvart. Så nu sitter man hemma, igen. Emil är tydligen sjuk nu också, är väl mitt fel antar jag. Va väl som varken hans eller mitt fel men om han absolut inte ville bli sjuk så kunde han ju ha hållt sej på avstånd? :blush: Fast det hade ju inte gillats, såklart. Jag börjar sakna den lilla rackarn som fan.. Min största önskan just nu är att bara att va hos dej, hela tiden. Spelar ingen roll om jag måste cykla tvärs över hela Sverige, vill bara va hos dej. Verkligen, jag skulle ha gjort det om jag kunde.







GROVT MED GRAVAR!

Jag och min kära faster va på den gamla kyrkogården på näset ikv för att hon ville styla och ta bilder på mej av nån konstig anledning! Tyvärr så föddes jag som ett fucktard så jag kan inte rå för hur jag ser ut så ni får bara se dom här bilderna:







Thats it. Sov så gott people, för det ska jag!



RSS 2.0