Operation städa rum har nu börjat!



Ingenting kommer att förändras den här gången.

Hur kunde jag tro på nånting som du någonsin har sagt? Jag är botten av dina skor. En liten bit, en liten bit av skit. Jag vill aldrig höra dig sjunga, du låter precis som en liten unge.. Du är som en resa genom världen på väg åt fel håll! Men nånting känns bara inte rätt och jag tror att tiden håller på att rinna ut. Men du är långt borta och utom synhåll. Och jag kan inte se rakt, jag håller på att bli blind. Ingenting kommer att förändras den här gången.

Vänd bara blicken från allt.. Jag tänker på alla saker jag har gjort, som jag har gjort mot mig. Du vet att jag gjorde det mot mig själv.


Un cœur de pierre, un sourire d'acier.



Bara att plåga sej igenom den här veckan, nästa vecka bli jävligt chill för mej och det gillas! :D Går alltså Måndag, Tisdag och Onsdag och på Torsdag ska jag till stan på morgonen och på Torsdag kväll drar jag till Bastuträsk och sätter mej på tåget mot E-tuna. Och eftersom jag har franskaprov den 16de (är hemma den 15de) så måste jag plugga jävel innan jag far för det lär förmodligen inte bli så mycket pluggande i E-tuna :blush: Ser dock inte fram emot tågresan, fy ända in i fan så sjukt mycket jag hatar att åka tåg! Har typ redan ångest.. :(


RSS 2.0