Angelina Jolie vs Cher.

Har alltså kluddat ihop en liten bild (uppenbart) MEN frågan är, mina kära läsare: Vem ser ni då ni tittar på teckningen? Angelina Jolie eller Cher? Själv tycker jag att Cher har större ögon och näsa men det kanske bara är jag.. VOTE FOR THE PEOPLE!




World of warcraft ruined my life.

Nu ska jag liiira! Finns på mobiln/skype om ni behöver mej.



Känslan

Är liksom bara..



Ny mobil! ♥


Vem fan behöver cheez ballz när man ändå får en ny mobil imorn?

Observera att jag skrev att jag skulle en ny mobil imorn, EN NY! Det betyder att jag får EN NY mobil UTAN att BETALA, get it? Så sjuuuuuukt nice, första mobilen jag inte behöver betala själv och inte ens för en värd anledning. Men jag är djupt tacksam såklart! Min nuvarande telefon har alltså gått sönder (mer än tidigare) så min mor ringde till far och sa "kan Jennie få låna din röda telefon för hennes går inte att använda.." min far svarar tydligt "nej, jag är rädd om den!" och mor tillägger "men Lina fick ju din andra telefon." och det slutade alltså med att min far tänker KÖPA EN SPRILLANS NY ÅT MEJ IMORN! Haha och jag fyller inte ens år! Har dock aldrig fått en telefon på nån föelsedag hitills.. :( Så imorn ska jag pallra mej iväg till skolan och slutar efter lunch sedan bär det av ut på samhället och inhandla en ny mobil, jag är typ kär :D :D :D :D :love: :love: ♥

Men nu ska jag slänga mej i duschN, hooooj.


Je n'ai jamais pensé que je pose mon coeur sur la ligne.

Försöker nöta in lite franska i min skalle för tillfället. Just nu är vi inne på detta "kärlekstema", dvs att vi ska läsa en massa poesi och grejer och som muntlig redovisning ska vi berätta (på franska såklart) om den ultimata kärleksfilmen/boken/låten genom tiderna. Så det är exakt det jag ska dra igång med nu, känns som att det är lika bra att göra bort det :) och om ni känner mej rätt så förstår ni redan att jag ANTAGLIGEN kommer att göra en redovisning om den ultimata kärlekslåten! Men jag tänker inte avslöja något än, men jag kan dock säga att det kommer att vara en låt av Kiss :blush: dom flesta låtar som Kiss har gjort är ju sjukt bra, men derar kärlekslåtar... Det finns helt enkelt inga ord för hur GALET BRA dom är! Inte bara för att musiken är så sjukt bra men texterna är ju minst sagt underbara :O

Top 3 love song av Kiss (spotifylänk):

Kiss – Nothing Can Keep Me From You
Kiss – Every Time I Look At You
Kiss – Forever

Lyssna tills ni förstår budskapet!


Jag vill ha en cola..



Rubriken säger det mesta as usual. Ska försöka köpa en innan jag far. Jag ska nämligen börja pallra mej iväg till Skellefteå snart för jag ska gå en sväng på Anderstorp och kolla läget HIHI :cool: Så vi kanske ses där, vem vet ;) drar strax efter 5 eller nått.

White line fever.

Världens coolaste man talar!

Tro det eller ej men jag har faktiskt börjat läsa en bok och inte vilken bok som helst, nämligen Lemmy Kilmisters självbiografi "White line fever". Lemmy, basisten och sångaren i Motörhead berättar om en minst sagt intressant liv fullt med sex, drugs & rock n roll! Läsvärd, indeed.


Misteln hängde ovanför yoghurten då Anna skrek: WOHO!
















Everything looks better when the sun goes down.



Imorn kl 12 ska jag till Åmliden och leva livet med Anna! Blir förmodligen skoter och grilla lite med boysen :D sen ska det bli en massa girlstalk och Anna skulle göra ett nytt försök att sminka mej, så vi får se hur det slutar den här gången :blush: ska försöka komma ihåg att ta med mej kameran så att det blir en massa bilder också, kan inte lova nått dock..

För övrigt ska jag träffa Nina en liten stund efter middan sen ska jag trycka i mej en massa chips och se den nya Harry Potter filmen, ska försöka att inte skratta så mycket. Skriver möjligtvis ett till inlägg innan jag drar till Åmliden!


Vi hores och slynes!

Nu ska jag se Ghost rider.

Jag bara hann se en liten bit av den på tv igår hade jag tänkt passa på att se den ikväll eftersom vi ändå har den hemma.. Ghost rider handlar alltså om Johnny Blaze (Nicolas Cage) som säger sin själ till Mephistopheles (Peter Fonda) för att bota sin pappas lungcancer. Hans pappa dör i en motorcykelolycka dagen efter. Mephistopheles kommer tillbaka till Johnny många år efter för ett erbjudande. Johnny förvandlas till "The ghost rider", han erbjuds att få sin själ tillbaka så fort han har utrotat Blackheart.





I gotta keep rockin', cause it makes me crazy.




25 Januari - Öppet hus på Anderstorpskolan.
30 Januari - Emil fyller år.
8 Februari - Uppträdande på medan.
10-14 Februari - Eskilstuna.

Jag har ändå litegrann att se fram emot! Innan veckan är slut ska jag förhoppningsvis ha fått in alla pengar från klassen så att jag kan fara och lösa ut våra skoltröjor, samtidigt som det ska jag hämta ut mitt halsband som kom igår och sen får vi ju inte glömma att Nina kommer hem till helgen :blush: SAKNAR DEJ NINA! ♥ Sen ska jag väl fundera lite extra på mitt gymnasieval eftersom det börjar vara dags att få lite ordning på allt. Fast jag är ganska säker ändå ;) Jag tror inte att jag kommer att hamna med nån från min gamla klass, men jag gillar ju att lära känna nytt folk så what the hell! Kommer bli ååååsm, alla kommer att va lika störda som jag! :love:



Jag orkar int.

Jag skiter helt enkelt i den där "skriv-ett-inlägg-för-varje-dag-i-en-månad-prylen" hädanefter! Drygare saker får man leta efter, jag tvingar typ mej själv att skriva ett värdelöst inlägg per dag. Känns helt enkelt inte värt.

Men eftersom jag ska ha nånting att skriva om så tänkte jag berätta att jag har slingat mitt hår nu, vart inte sådär jättemycket, men det blev iaf lite ljusare på vissa ställen ;)


FÖRE:




EFTER:



Det ser ut som att även resten av håret är mycket ljusare men det är det inte, bara blixten som spelar ögat ett spratt..

Två stycken.

Dag 6 – Min dag.

Min dag har varit dryg som saaatan! Har inte gjort ett jävla piss. Men då helt plötsligt så kom Emil (♥) hihi :blush: Så vi såg lite film, tryckte i oss massa godis, chips och cola. Ficka laga mat medans han låg och sov också, blev lite franskt.. Tyvärr så var det inte lika gott som första gången jag åt det!


Dag 7 – Min bästa vän.

Min bästa vän? Jag vet inte riktigt om jag har nån bästa vän, finns väl några som är bättre än andra men jag vette fan om jag kan påstå att just EN är bättre än alla andra. Men jag har TVÅ riktigt jävla bra vänner, hoppas verkligen att ni vet vilka ni är för ni är verkligen ljuset i mitt liv, skulle inte orka leva om det inte var för er! Anna och Nina ni gör alla mina dagar och jag älskar er som FA-AN! Puss på er, ni står högt på listan "det bästa som har hänt mej" hoppas ni älskar mej lika mycket som jag älskar er. Ni betyder mycket <3

Inspirerande citat som snart hänger runt min hals!

Har precis beställt ett halsband som jag minst sagt längtar efter, inte särskilt speciellt på nått sätt men jag måste säga att det fullkomligt är min stil och jag längtar efter att få bära det! :blush:


Dag 5 – Vad är kärlek.



En förälskelse styrs enbart av jämvikten mellan färdighets och kunskapsutbyte mellan en själv och partnern. Om inte, vad saknas?
Jag skulle hemskt gärna sitta här och förklara för alla vad kärlek är, men jag vet helt enkelt inte. Finns väl olika sorters kärlek inom vänskap, familj osv. Men den stora frågan som aldrig kommer att bli besvarad är ju just "vad är kärlek?". Enligt mej behöver kärlek inte handla om en annan människa, det kan lika gärna vara en hund, en katt, fotboll, musik, eller nått  annat skoj. Men lik förbannat förknippar man ordet "kärlek" med en speciell person. Kärlek kan vara det du lever för, det viktigaste i ditt liv? Man tror att kärleken kommer göra ens liv så mycket bättre. Men det är inte så det fungerar. Vissa kanske känner sej som att inget i världen kan hindra en från nånting! Tycker ni verkligen att det är så? Man brukar ju säga "det blir vad man gör det till" kanske stämmer det i det här fallet också.. Men det finns ju både lycklig och olycklig kärlek, right? Man kanske tycker att man går igenom den svåraste perioden i sitt liv, att förlora den man älskade mer än sitt liv. Det är nånting som måste göra så fruktansvärt ont! Det brinner inom en och inget man gör kan svalka smärtan. Man plågas tills det inte finns nått kvar längre. Att förklara vad kärlek är verkar omöjligt. Det finns så många förklaringar och bara en själv kan bestämma hur man tycker att man ska beskriva kärlek, det beror ju bland annat på sina egna upplevelser och erfarenheter också om jag inte är helt ute och cyklar?

Om man inte vet vad kärlek är, varför vill man då ha det? Alla VILL ha det, så är det bara. Men varför?

Sen kom den riktiga renflocken?

Eftersom dag 4 va "det här åt jag idag" så tycker jag att vi skriver om nått skoj ist. Vem fan bryr sej om att jag åt chicken nuggets till lunch? Inte så många skulle jag tro..


Kom tyvärr inte på nått annat att skriva om för tillfället heller så jag tänker spela lite WoW nu och sen återkommer jag då jag kommer på nått trevligt att diskutera om ist, till dess får ni beundra denna underbart fina bild på min kära vän Anna!


God gave rock 'n' roll to you!



Våra skoltröjor har nu anlänt till Ica supermarket gott folk! Men tyvärr måste jag meddela att det va ett postförskott så måste dock samla in pengar från alla innan kläderna kan hämtas ut. Så jag hoppas på att alla har pengarna till hands ;) typ Sveriges fulaste tröjor men vem fan bryr sej? Om inget annat roligt händer ikv så ska jag typ spela, sova och helt enkelt bara chilla så att man orkar ännu en skoldag! :cool:



Dag 3 – Mina föräldrar.


Eh, ja? Antar att det inte finns så mycket att säga om mina föräldrar. Dom är väl precis som alla andra föräldrar, duktiga på det mesta, ibland förstår man sej på dom och ibland inte, dom har väl brister precis som alla andra, lite för överbeskyddande ibland.. Men man ska inte klandra dom. Dom är ju föräldrar vafan, det är så det ska va? Kan väl inte säga annat än att jag älskar dom, that's it.

Dag 2 – Min första kärlek.


Well, jag vet inte riktigt om jag vågar skriva som det ligger till eftersom att det här kan bli pinsamt för fler än mej.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag antar att jag gör den här prylen för att vara ärlig eller nått sånt så jag har väl inte så mycket till val? Min första riktiga kärlek var Emil Holmström. Klart att jag har varit förälskad och så förut men jag tror aldrig att jag har känt äkta kärlek, jag visste fan inte ens vad kärlek va! Men nu, tror jag att jag vet. Jag har aldrig känt såhär för nån tidigare, det är fan sjukt i'm telling ya! Han får mej att må så grymt bra samtidigt som han kan få mej att känna mej dåligare än någonsin. När han flyttade så kändes det som om han tog med sej min hjärna eller nått. Jag kan inte tänka som en normal människa, jag kan inte koncentrera mej på nånting. Jag följer mitt hjärta hela tiden och det är så sjukt jobbigt, inte bra för den delen heller.. Men då vi är tsm, känslan är obeskrivlig. Det är som om jag faktiskt gör nån nytta här i världen, som om nån faktiskt bryr sej på riktigt! Jag är ledsen men det går bara inte att förklara, jag antar att ni får ta reda på det själva. Men nu vet ni iaf, hope you enjoyed.



Dag 1 – Presentera mig själv.

Presentera mej själv? Pinsamt... Vet inte riktigt hur man ska göra eller så. Men ja, mitt namn är Jennie Sofie Wallinder och har alltid varit. Jag har en mamma, en pappa, en bror och en syster. Med andra ord -jag är yngst. Är väl litegrann till en liten nörd antar jag, jag sitter alltid vid datorn när jag är hemma, pumpar musik på högsta volym eller spelar world of warcraft (HAHA TÖNT). Nämen inte för att skryta men jag är ganska kreativ! Brukar teckna mycket, sjunga och har spelat både blockflöjt, tvärflöjt, trummor och gitarr i mina dar :) Nu för tiden är det mycket med min fina svarta westerngitarr som jag införskaffade i somras. Skulle också kunna beskrivas som mitt livs kärlek. Som alla andra har jag både bra och dåliga vanor, antar jag. Dom bra vanorna får ni lista ut själv och dom dåliga vanorna behöver inte nämnas! Musikmässigt så har jag bokstavligt talat blivit miljöskadat av allt oljud och bra ljud ända sen jag var en liten palt. Min första stora idol var nog tyvärr Håkan Hellström (sa ju att det skulle bli pinsamt..) lyssnade även mycket på A-Teens och Aqua. Men som alla vet har jag kommit förbi det stadiet. Min pappa har tryckt in Metallica i jag och min systers öron så länge jag kna minnnas, men jag antar att jag inte insåg hur bra dom var förän jag var kring 12års åldern och det visste ni minsann inte ;) Sedan dess har det varit Metallica hela vägen, även fast jag har rätt bred musiksmak och lyssnar på det mesta inom rock, akustiskt och metal. Jag har pluggat på jävligt mycker om bandet genom åren dock, så jag kan nog mer än vad ni tror och som ni kanske ser så är James Hetfield min favorit, varför? För att han är så JÄVLA SKÖN! :D

Peace.


Jag är förlorad.

Känns helt enkelt pinsamt att skriva det här men jag kommer att göra en sån där ''ett-inlägg-för-varje-dag-i-en-månad-pryl'' Varför då? Bra fråga! Uppenbarligen tycker många att det är riktigt intressant när folk gör prylen. Visst, liksom alla gör den och det är en anledning till varför jag egentligen inte vill.. Men nu ligger det till så här att jag börjar va jävligt dålig på att uppdatera (fast idag har jag skrivit som ett sjölejon med baconsnuva) så om jag gör en sån här pryl på har jag en sak att skriva om varje dag, ni kanske lär er något nytt, kanske lär känna mej bättre? Fast det finns en stor risk att det här kan bli riktigt pinsamt. MEN Anna ville att jag skulle göra det, so what the hell! Jag börjar imorn :cool:

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ny design ffs!

Har äntligen lyckas styra ihop nånting som jag faktiskt är stolt över! Måste erkänna att jag blev riktigt nöjd den här gången, inte för att det var överdrivet stor skillnad men det vart iaf nånting nytt :cool: och bara för att jag har tråkigt så kan vi ju dra igenom alla headers jag har haft hittills :)











Det har minsann gått lite fram och tillbaka under året, men nu får ni leva med denna ett tag. Enjoy.

Lite fult bara.

















Mer får ni inte. Njut eller nått, vi ses om nån timme då jag har skrapat ihop en ny design!




Lite tråkigt = massa dator.

Rubriken säger nog det mesta. Har spelat hela fucking dagen! Jennie Wallinder - Livet på backgatan = no life? Har ingen aning om hur mycket ni fattar av det jag skriver, men det är tur ni försöker iaf :) Kom på att jag ska göra en ny design bara för att jag kan liksom, så om ni har nått emot det så tala nu. Hade bara tänkt snöra in lite bilder från nyårs nu då jag har fått från alla som fotade allt folk. Måste tyvärr meddela att alla inte kom med på bild, jag är ledsen för det men det var tyvärr inte jag som fotade... Live with it.


Ska försöka locka Anna (♥) till msn nu, vi hores och slynes!

Kanske tar bort bloggen..



Anledningen till att jag inte har skrivit sen jul är pga att jag har legat döende i feber och käkat apelsiner till förbannelse! Så nu vet ni det, förlåt för allt osv. Jag tänkte även meddela er om att jag funderar på att ta bort bloggen eftersom att jag inte är lika aktiv som jag borde vara alltid, det är ofta mycket från och till. Men jag har dock inte riktigt bestämt mej än :)

Men nu, åter till det här med Jay Smith. Jag förstår liksom inte dom som sitter och ser på varje avsnitt från Idol och blir alldeles till sej om just deras favorit går vidare. Det har varit så SJUKT mycket om den här Jay så att det är ju helt galet! Eftersom jag inte ser Idol så hade jag ju ingen aning om vem killen va. Okej, han vann Idol 2010, big deal? Sen så har hans debutalbum precis släpps som säkert många vet redan, går ju för fan reklam på spotify hela tiden. Så jag var ju till slut tvungen att lyssna på nån låt bara för att. Sen ser jag att han har gjort en cover på Madonnas ''Like a prayer'' så jag hade nog förväntat mej allt för lite. Men nu ska ni få höra, jag vart jävligt imponerad! Tycker alla som har vunnit Idol tidigare har gjort värdelösa covers. Jay Smith däremot är nog den enda vettiga som har vunnit svenska Idol hittils! Det här betyder dock inte att jag kommer att börja se Idol, men det betyder kanske att jag kommer börja lyssna lite på Jay :blush:



Njut! Det gjorde faktiskt jag.

Angående bilderna från nyårs och så så ska jag försöka lägga upp dom så fort som möjligt, men jag hade tänkt vänta tills jag har fått bilderna från Ninas kamera :) så ni får klara er ett tag till!



RSS 2.0