älskling, kommer du alltid finnas där?

Din kärlek, ditt sätt att se, ändrade min bild och livskvalitet.
Du gör mina dagar, du gör mitt liv.
Du är den som får mig på bättre humör, du är den som gör att jag orkar, du är mitt allt!







Jag Anna Eleonora Eriksson älskar dig Jennie Sofie Wallinder
 och det kommer jag göra i all evighet! ♥


Made my day!

Jag fick MVG på teknikprovet, score! 32/34 poäng, så jag fick 2 fel ;( förmodligen från pressen eftersom vi bara var typ 4 stycken som satt kvar i slutet, skulle ha laggt ner några få minuter till så kanske jag hade fått full pott.. Men that's life, typ. Men vart ändå grymt nöjd, speciellt då alla blev så imponerade över huset jag har gjort en ritning på och när Fredrik sa till Julia Larsson ''Julia, sätt dej med Jennie. Hon har koll på det där!'' då vart det verkligen varmt i hjärtat, jag har äntligen åstadkommit någon! :blush:

Men här kommer lite bilder på min underbart söta vän Anna, som verkligen tyckte om tuggummit jag bjöd na på!






Vet inte vad ni tycker men jag tycker att Anna ser ut som en Manga på första bilden :rolleyes: och det ser ut som om jag har tänkt.... Slicka på na? ♥



Den som spar han har!

Anna sitter och doppar kalla strips i min dressing, full med sallad och gurka. Sen ville hon ta bilder med min cam men hon visste inte riktigt hur den funka..




Hihi hon är söt ♥

Man tycker ju att folk borde fatta när man tycker att dom faktiskt är dum i huvet.



Inget personligt eller så men är det bara jag som tycker att folk som frågar värdelösa frågor, fnissar, skriker och hoppar runt hela tiden är så grymt jobbigt att man bara vill nita idioten? Inte bara nog med det, personer som är så äckligt positiva. Jag tål det inte! Visst, man kan vara glad och så, inget problem med det men man behöver väl för fan inte överdriva? Ingens liv kan ju vara så bra att man måste gå runt med världens léende hela tiden. Jobbigare människor finns nog inte. Eller folk som tror att dom är älskade av alla, att alla avundas dom osv.. Tror dom ens på den själv? Om jag skulle bo med en överpositiv, självkär nolla i mer än 2 dagar så skulle jag ha tagit nåns liv. Dock vet jag inte om jag hade tagit mitt eget eller personen jag bor med, nu är jag ju säkert ensam om att tycka såhär också för jag slår vad om att många som läser det här tänken nått i stil med "Vadå, Det är väl trevligt med glada människor?". Ah visst, det är säkert jättetrevligt. Men hur roligt är det med en skuttande, fnittrande person som är hög på redbull med mungiporna uppe vid ögonbrynen som hela tiden tjatar om hur bra livet är, hur fint väder det är ute och bara hur allmänt UNDERBART alltid är?! Inte trevligt alls. Okej om man har rökt på, tagit en massa piller och precis har fått veta att nått underbart ska hända. Va glada för fan, men man ska inte behöva nita nån bara för att den personen ska inse att det inte varar för alltid? Det tycker inte jag i alla fall.

Meeeeeeen nu när jag har klagat ännu en gång på nått totalt värdelöst trams så ska jag fortsätta på min engelska. Kom ihåg folk, va glada! ;)



Hejsan fina påse med bea-chips.

Inget kan få mej må bättre än Metallica och en påse chips måste säga att jag har gjort lite framsteg även om jag har varit i stan största tiden av dagen. Så nu är det bara chipspåsen, jag, julmusten, Metallica, franskaläxan och kanske lite teknik. Om jag hinner ska jag även rita upp en ny bild som kommer att finnas på våran avslutningströja ;) (i alla fall några av dom) Ni ska få se hur den blir lite senare, vill ju inte avslöja för alla hur den kommer att se ut innan vi har fått den :blush: Men jag tänkte inte slösa bort all min dyrbara tid på bloggen eftersom jag måste fortsätta med läxan jag precis har påbörjat. Tänkte bara meddela att jag fortfarande lever!



Sötare får man leta efter!

Jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta.

Wonder if you'll hear me while you're dreaming..





Your eyes keep things well hidden. Just a hint of what you're holding inside..


No matter what your friends might say, we'll find our way, yeah.








Toujours dans mon coeur, j'ai enfin trouvé l'amour de ma vie.

Det är så jävla svårt att bara skriva nånting om hur mycket du betyder för mej. Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur mycket jag älskar dej, men då skulle jag inte ha någon tid över att spendera med dej. Idag har vi ett halvår tillsammans, kan inte förstå hur allting gick så jävla fort.. Känns som att det var förra helgen vi satt vid bst på vårmarknaden. Jag älskar dej så SJUKT mycket att det tror du inte! Jag hade ingen aning om att jag kunde känna såhär för någon, jag trodde helt ärligt att det var omöjligt. Sen kom du in i mitt liv och motbevisade allt jag någonsin hade förväntat mej. Det går bara inte att beskriva hur lycklig jag är med dej, precis som jag har sagt. Du får mej verkligen att känna mej som om jag faktiskt gör nån nytta här i livet. Du är utan tvekan det ästa som har hänt mej och jag ångrar inte en sekund! Hade betytt så jävla mycket om jag kunde vara med dej just nu. Du betyder allt för mej och jag skulle göra vad som helst för att få vara med dej resten av mitt liv. Önskar verkligen att du var här..



Hoppas att ni tyckte att det var jävligt roligt.

Det är ganska skrattretande hur människor kan vara så jävulskt falska.. Att folk kan ljuga hur mycket som helst, säga olika saker till olika personer och tro att allting kommer att gå vägen. Allting kanske går vägen, men en en vacker dag kommer sanningen komma ikapp och då kanske man inser att det kanske inte va så jävla smart att börja med allt jävla skit. Kan folk bara mogna nån gång?! Vafan är det som händer? Man berättar sanningen för en person, sen ljuger man för personen som EGENTLIGEN ska höra sanningen, sen vågar man inte säga sanningen till båda samtidigt. Varför inte, för att man ska kunna förstsätta ljuga? För att allting är bättre om alla har hört varsin historia så att ingen vet vad som är sant och inte? Det absolut värsta är att göra ett helvete för någon som inte ens har bearbetat sitt första helvete. Jag hoppas att ni är jävligt nöjda med er själva! Jag, ska personligen se till att det inte kommer att komma ett ljud från er igen, bry er inte, skit i allt. Det spelar ingen roll om ni ber om ursäkt, det förändrar inte ett skit. Ni har förstört precis ALLT! Den här personen kanske aldrig kan lita på en kille igen, den här personen kanske aldrig kommer att bli kär igen. Just för att det blev såhär. Ja, det va så att alla trodde att du faktiskt var förändrad, men jag antar att vi alla hade fel. Det var nog till och med värre än vad vi alla trodde från första början. Fortsätt flina, ha så jävla roligt men kom då för fan inte tillbaka och be om ursäkt! Sen får man faktiskt hjälp av två personer man inte trodde var på ens sida, två personer som man faktiskt trodde på, två personer som hade samma version av händelsen, två personer som faktiskt erkände. Dom här två personerna fick man också en ändrad uppfattning om. Dom här personerna kanske var helt okej, schysst att faktiskt bry sej, att hjälpa till. Det var i alla fall det man trodde från början. När det väl gällde satt dom där, sa inte ett jävla ord. Kunde inte ens stå för vad dom hade sagt. Varför inte då? Det skulle jag gärna vilja veta. Kanske var det för att dom hade låtsas hela tiden, kanske för att dom var lika fega som dom ljög, kanske för att dom inte ville bli ovänner? Ja, vem fan vet.. Det här är fan inte lugnt! Ni är så jävla falska allihopa, skaffa ett jävla liv, sluta förstöra andras för fan. Ni fattar ju inte ett jävla piss! Ni kan dra åt helvete, hoppas ni blir sönderknullade i tvåan på vägen hem! Jag skriver inte det här för att nån sa åt mej att göra det, jag skriver inte det här för att jag kände mej tvungen utan jag skriver det här för att jag tycker att det är så jävla pinsamt! Alltihop är för fan skit! MOGNA FÖR FAN!

I'd rather die with dignity!

HIHI NU SKA JAG TILL NINA <3<3<3<3<3
Ha så roligt ikv folk.




Hej bloggen.

Eftersom det tidigare inlägget egentligen inte innebar att jag skulle ha frågestund så ja.. Men Sara, du ska få dina svar ändå! :blush:

Gillar du colgates tandkräm?
-Jag är inte så kräsen då det gäller tandkräm, skrubbar mina tänder med vilken tandkräm som helst.. Men visst! :D

Hur lyckades du bli så snyggis? :D
-Haha jag vet inte, föddes väl så i guess?

Varför har jag inte lyckats träffa på dig? :O
-Jag träffar på dej hela tin men du dissar mej bara :(

Varför heter det "blowjob"? it makes no sense :O
-Har inget bra svar på det faktiskt. Måste ha varit en polack som kom på det? :blush:

Nu när det är över kan vi äntligen fokusera på det viktiga! Snart ska jag pallra vidare till Nina, men jag tänkte lägga upp lite känsloväckande bilder först. Njut av dom (lagom mycket alltså). Vissa kanske tycker nån är lite olämplig osv. Men jag bryr mej faktiskt inte :) Och ni som råkar vara med på bilderna: Bit ihop!


Min första moppe! Med en kudde på pakethållaren..


Walter myser med jag, Anna och min gitarr hihi :blush: saknar han..


Haha katt och Emil :blush:


Anna! ♥ Det uppstod mycket kärlek mellan 4 personer den kvällen. Både i fram- och baksätet!


Nina! ♥ Mitt knä var inte gosigt efter den kvällen!


Midsommar 2010 kommer nog tyvärr ingen att glömma :blush:


Och Nina på beachen såklart! ;)





FRÅGESTUND!

Haha nä jag skoja bara, här ska vi inte ha nån frågestund :blush: Men ni ska bara veta! Jag städade precis av mitt skrivbord så jag skulle rymmas att göra läxan (vi har prov i hk imorn) och då är jag ÜBERNOGA med att lägga papperna mitt på skrivbordet så att jag ska kunna läsa på efter jag har ätit. Men då jag har ätit ligger dom inte där.. Fett läskigt! :question: Vet inte vad jag ska ta mej till, kan ju inte plugga nu :( men jag har en backup, gjorde en extrauppgift som var frivillig, så jag hoppas att jag klarar mej ändå :rolleyes:
Men nu ska jag :blush:





Jag tycker faktiskt att den är gullig! You appeared right in front of me before your march down south a university, is where you spend your daylight but we're both just waiting for this friday night. Although the distance is daring we both know how to drive nannaaa na nanana..




Glömde visst bort alla..

Hade helt glömt bort att jag hade en blogg! Sicken osis. :blush: Men jag har kommit hem nu iaf, för lääängesen, I måndags tror jag till och med. Så jag tänkte bara göra ett snabbt litet inlägg om att jag har jävligt ont i mina fingertoppar eftersom jag har spelat gitarr i 3 timmar nu.. Jag hade planerat att jag skulle plugga då jag kom hem eftersom jag har läxor och så men jag hittade uppenbarligen roligare saker att göra :rolleyes: och helvete nu kom jag på att jag har en massa engelskaglosor jag inte ens har skrivit ner.. Är väl lika bra att lämna allt viktigt till imorn så att jag kan spendera min tid på nått jävligt skoj och nånting som jag faktiskt lär mej av. Typ spela gitarr, lyssna på musik, städa av mitt skrivbord så att jag kan slå in julklappar och fortsätta på skisserna på våran avslutningströja.. Det folk, är saker man vill lära sej! Så om ni har nått tips på nån jävligt bra låt som inte är allt för svår på gitarr så kan ni ju gärna kommentera, alltid roligt med lite nytt liksom :blush:



Sov så gott alla mina fucktards, nu ska jag göra nått totalt värdelöst <3

Go'a grejer ♥

Så fort vi gick till köket va det massa blod i diskhon :( men då visade det sej att det bara var oxfilén som hade svettats lite hehe :blush:
MASSA OXFILÉ OCH POTATISGRATÄNG IN MY MAGE!

Vad skulle Kelso ha gjort?

Jag satt bara helt fridfullt vid datorn och lyssnade på lite Firehouse medans Emil satt och portade nån cylinder. Helt plötsligt kände jag nått kallt och blött vid min hand som luktade kinda wierd. Nån typ av äppelcidervinäger.. :rolleyes: Upperbarligen så vart detta något helt nytt för mej så jag typ; WTF?!?!?! Emil vad fan gör du? :D Efter jag hade kommit på att det var pizzasallad sen i måndags som han hade kastat på mej så sa jag åt han att han fick torka upp det själv, vilket han gjorde också :blush:
Vad ser detta ut som i era ögon? :blush: Kanske en slemmig ål? Jag vet inte.. Låt fantasin flöda! Såja, va inte blyga!

Vagina dentata ak Teeth

Teeth är en 2007 skräckfilm skriven och regisserad av Mitchell Lichtenstein, om en tonårstjej som har tänder i hennes vagina. Den hade premiär 19 januari 2007 vid 2007 Sundance Film Festival i den oberoende drama kategorin. Den släpptes på DVD i USA den 6 maj 2008, av Dimension Extreme.

Erkänn att den låter jävligt skoj? Vet inte om jag kommer bli så rädd dock, kommer nog mest att skratta :blush:

RSS 2.0