Förlåt för min överdrivna inaktivitet.

Jag ber om förlåtelse genom denna video. Max är så jävla tung, har kollat på han kanal hela dagen typ!


G E M E J E N Ö L !



Öppnade inlägget med en finfin låt som jag ska nöta sönder heeeela beachen, så ni behöver inte oroa er! Men det sög dock att det inte va hela låten, men grina ej för det. Ni kommer bli mkt gladare när ni får se bilden jag hade tänkt lägga in. Men jag måste tyvärr också meddela att min mobil dampa så jag kunde inte lägga in den, så det får bli nån annan gång helt enkelt :blush:

När vi ändå snackar om mobiler som dampar; Jag hade ju lämnat in min på Novicom för ungefär en månad sen för att dom skulle laga den. Sen ringde en kille som jobbar där för nån dag sen och sa att det var en funktskada, så det går inte på garantin. Min mobil låg alltså i söndra Sverige någonstans och jag hade bara 2 alternativ:

1. Säga åt dom att skrota den, vilket skulle kosta mej 62 spänn.
2. Säga åt dom att skicka upp den igen, vilket skulle kosta mej 186 spänn.

Jag va inte nöjd! :O
Jävla Sony Ericsson,,,,... Jävla Novicom... Men jag fortsätter ändå att tagga beachen!



Tar emot att säga det, men jag kommer fan att sakna Walter...  ;( </3








Om du sniffar ½ dl tigerbalsam så faller tånaglarna av och det känns som om skallen fylls med hårigt potatismos!

Amen tjenare!

Nu sitter jag här i mitt nystädade rum som är 1000 % fritt från damm och smuts och lyssnar på låten Doctor Jones med Aqua.  :blush:
Igår skulle jag egentligen ha lagt mig tidigt eftersom vi skulle till skellefteå klockan 10 idag, men jag var uppe till 1 inatt men somnade inte förrän klockan 4. Jag blev inte lite tokig eftersom det är riktigt jobbigt att bara ligga stilla i ett mörkt rum. Tur Jennie var uppe till halv 3 för då fick jag skriva med henne ett tag. Jag tror dock hon blev lite rädd för mig eftersom jag skickade ett 10 meddelande långt sms om massa konstiga saker som jag inte riktigt minns vad det var? Sen så skickade jag ett Über gulligt mms till henne men det fick hon inte :( Mmset bestog i alla fall av en bild och en sång som var tillägnat enbart min brutta Jennie.
I förrgår hade jag riktigt mycket att göra eftersom vi skulle fixa i mitt rum och jag skulle tvätta och massa annat men då ringde Per klockan 6 och sa att jag var tvungen att följa dom och bada i Sandviken. Jag sa så klart att jag hade allt för mycket att göra för att följa och bada men envis som han är så lyckades han övertala mig så jag frågade pappa om han kunde fixa dom sakerna som jag skulle göra och snäll som han är så gick han med på det! :)


Stranden vi badade vit var alldeles vit och fin. Fick dock inga bra bilder på den "/









Sanden var väl inte så fin just här.. xD















Och med denna avslutar jag inlägget :)







Over and out !

Du ä se söt så man skull kunn he de oppa surströmmingen å he skull smak som na chockladtårtra

Tjenixen, såg ni blixten? :cool:

Idag har jag varit hemma och städat mitt rum HELA dagen ! *stolt* dock är jag ännu inte klar.. Jag och far håller på att sätta upp min "spegelvägg" nu och den är AWESOME ! (inte lika awesome som batman men nära därpå! :rolleyes: ) Det kommer bild på den nån dag framöver :)
Jag har väldigt dålig fantasi så jag vet faktiskt inte vad mer man kan skriva. Tror jag lägger upp bilder från då jag var med min brutta :blush:


Dagen började inte så bra.. Vi skulle till verkstaden och montera imop Jennies moppe för dom hade lackat om den dagen före men när vi kom in så såg jag att det satt en STOR äcklig insekt på en av moppens delar så det var bara att lacka om den.. :thumbdown:







Efter det att moppen var klar så for vi hem till Jennie och la oss och steeekte ;) Jennie började spela gitarr och sjunga och det lät så bra att jag fick... ?  ( bilden talar för sig själv )








Härlig sommarbild :thumbdown: Jag bokstavligen HATAR kryckor!








Ändå lite smågullig bild :)








Och denna bild var ännu gulligare :blush:








Sen kom jag och förstörde allt :D








 Efter maten for vi och badade i den magiska sjön där världen är upp och ner :thumbup:













Over and out !




I'm forever yours, faithfully..

Ni får vara aktiva på bloggen nu för det kommer in lite inlägg här och där nu! Ville visa er en underbar video som Anna har gjort om mej. Helt sjukt hur gosig hon är!

Tyvärr så va inte alla bilder så gosiga, men dom kan jag bjuda på för den här gången.



Anna ställde en massa konstiga frågor om vilken kärleksballad jag älskade mest osv, självklart så svarade jag ju Journey - Faithfully. Det visade sej sen att hon hade gjort en hel video om mej, tro det eller ej men jag blev fan ledsen i ögat!

Fast på ett bra sätt :)

Om man kastar ett granatäpple i skallen på en vattenbuffel, så kan man tro att sniglar har ben.

Hej hopp hallå alla bloggläsare!

Nu är det så att min brutta Jännie har fixat en assistent (jag) som ska hjälpa henne att uppdatera bloggen lite då och då. Ni undrar säkert vem det kan vara men det hade jag inte tänkt avslöja. Det får ni helt enkelt ta och lista ut själva. ;)
Och innan ni dömmer mig allt för hårt om att jag är dålig på att blogga osv så kan jag säga till mitt försvar att jag inte har bloggat på 1 år ungefär och bloggen var inte ens seriös då. Men jag ska försöka göra mitt bästa! :)
Just nu sitter sitter jag hemma och pustar ut efter ett riktigt oväder. Det åskade och blixtade som bara den! Lägger upp en film i slutet av inlägget på ovädret men tyvärr hann jag inte filma när det var som värst.
Eftersom jag inte hade tillgång till varken dator eller tv under ovädret så passade jag på att ta en funderare för mig själv. Då började jag tänka på batman.. Tänk om man var batman. Så underbart awesome det skulle vara! Glida runt i batmobilen, chilla varje dag och inte nog med det.. man får spöa folk! (dock bara dom onda) Om jag skulle få dejta en superhjälte så skulle jag lätt välja Batman. ;)





                       My loverboy ♥♥













Over and out !

Ibland kan det bli gulligare om man häller på lite senap!

Jag tycker att det börjar bli överdrivet drygt att blogga när jag inte har haft kommentarer på en månad snart, så därför har jag bjudit in en lite b-rud till min blogg! Den här b-ruden är jävligt söt och hon ska styra upp den här bloggen igen, så jag kommer inte skriva riktigt alla inlägg från och med nu. Men ni kommer att gilla det, jag lovar :D

Tänkte bara visa min finaste ägodel efter makeovern vi gjorde med go'bitn.




OBSERVERA FÄLGARNA PÅ EFTERBILDEN, dom gläser fan! Och ni kan ju ignorera kudden på pakethållaren på förebilden, det var bara en engångsgrej..

Erkänn att den blev jävligt fin, ska söka sommarjobb på posten nästa sommar fan :blush:





Lite kanot kanske?



Imorn drar jag med Emil till kusinträffen i Träskliden, ska stanna där natten till Söndag. På Söndag kväll blir det middag nån stans, så ni får ha det så roligt, det ska jag iaf! Vi håller nog alla tummarna på att jag inte blir dränkt, slaktad, skjuten, uppäten eller nått liknade, eller? :blush:

Ska typ sova nu så jag kommer mej upp imorn. Jag ska leka tattare och försöka ta lite bilder imorn också.





Jag har choklad över hela min femtiolapp..

Lite roligt med Facebook ändå, man fattar typ inget.
Men egentligen hade jag tänkt börja med att skriva:

Vars är min Anna?! :( Hon har bara försvunnit och jag vet inte vad jag ska ta mej till. Jag saknar min brandbil..

Det är Onsdag idag tror jag och det innbär att ikv ska jag se The human centipede. Kirurgen må va tysk men han är ändå äcklig!




Dags för lite byxor!

Raketost får fart på fläsket.













Jag tänkte dirr: OK, nu är det klart. Då var det färdigt, nu dör han!

Ni måste erkänna att ni verkligen charmas av mina rubriker. Dom är bara så... I can't find the words men ni vet vad jag menar! :rolleyes:

Jag tänkte bara dra på med ett helt värdelöst random inlägg bara för att min Cola tog slut. Så... Asiater kan tydligen sjunga?



Vem vill ha knort i öronen liksom? Jag tror ju knappast nån stoppar in dom dit själv. Dom får sej ju ändå inte ut på egen hand så varför ska dom in dit överhuvudtaget? Dom dör ju ändå bara där inne och det finns ju som inget att äta, så ja... Jag fattar bara inte vitsen men knort i öronen. Och vi ska inte ens gå in på då dom flyger in i näsan!

Skämt åsido, skämt åsido.. Jag ska tvinga Emil att se The human centipede.

Då kanske ni undrar: Varför? Sanningen är den att jag vill att han ska va rädd nån gång, filmen är jävligt äcklig som vissa av er vet (hoppas jag) och jag hoppas att han kommer se mentala screenshots ur filmen ett tag, det skulle jag gilla :blush:

Jag är inte ond, jag kommer ju att trösta han under filmen!



Tack och hej.. Härlig gay.

If I can't have you right now, I'll wait dear.

Tänkte bara skriva ett snabbt och gulligt inlägg och tacka alla som förgyllde min födelsedag igår, synd bara att jag inte hann köpa den där jävla pizzan :( but still.. Det var en fin tanke!

Ett år kvar sen lämnar jag Norsjöskolan för gott, sad but true.
Jag kom ihåg i 7an då E.T skar upp mitt ansikte med en penna så att jag fick heta Scarface i 2 veckor. Härliga tider, härliga tider..
Eller den där skräckfilmen vi gjorde! Den sög..



Tänkte också meddela er om att jag har jävligt ont i mitt knä, ni som vet anledningen kan ju sluta skratta åt mej och ni som inte vet kommer förmodligen att lista ut det. Tur man är härdad :)

Men jag hade tänkt göra lite nytta idag också så att här får ni låten jag har nött hela morgonen:



Han är fin.

S M A S K E N S

Ikväll ska vi skaka galler på ett trevligt sätt, jaoja. Stå utanför murarna till konserten med Björn Rosenström! Fast innan dom trevligeheterna ska vi in till Malå och härja en stund men där ska vi inte betala in oss heller haha.

Men först blir det lax, uffes och Nina med ice slush.

Btw jag har lämnat in min mobil nu, igen.. Egentligen så hade garantin gått ut för länge sen men eftersom jag är stamkund där vid det här laget så skulle dom fixa det ;)
Om ni vill nått över kvällen så finns jag på mobilen, för kvällen ska spenderas i en Volvo V70!






RSS 2.0