Det här håret får mej att se ut som en Nallebjörn!



Tro det eller ej men jag är inte den enda som tycker det, men jag ser ganska gosig ut right? :blush: Imorn är det ett franskaförhör på 83 glosor som väntar, Fredag blir det fyrikprov, sen ska man hem och laga mat, äta, dra ihop grejerna, dra på gymmet, sen drar man till bastu. Jajjmän, jag drar till e'tuna imorn. Har sittplats i drygt 13 timmar, vem längtar inte tills dom timmarna börjar? :D Jag vet att jag inte kommer att kunna sova heller så jag har ABSOLUT inget att göra, läääängtarr! Hoppas bara på att ingen hamnar bredvid mej så att jag kan bre ut mej och i alla fall halvligga ner om man blir lite pömsig :rolleyes:

Ska försöka hitta något vettigt att göra nu, gonatt.


Jag beundrar folk som faktiskt FÖRSÖKER göra vad dom kan för att få andra att må bättre..



Därför tänker jag hjälpa en riktigt god vän till mej som har gjort en hemsida till dom som vill prata med nån om saker då dom inte har nån att vända sej till, nånting som vi andra kallar ett stöd. Jag tycker verkligen att ni ska göra en själva en tjänst och kolla på den här sidan, även om kanske inte ni personligen behöver någon att prata med. Den är verkligen värd en titt, jag lovar!

http://www.behovandestod.n.nu/

He vart int bra..

Luggen vart på tok för kort!


Nous sommes ici et je ne peux pas penser à partir de toutes les pilules, hey.

Jag ska klippa mej imorn, måste säga att jag har längtat ett tag nu! Får bara hoppas på att det blir bra osv. Måste också yttra mej om att: WOW SUGER! Vill aldrig mer se eller höra om det igen. Ty sådant sattyg borde inte existera. Jag trodde att spelet var min vän, men upperbarligen var jag inte smartare än så. Nu är jag äntligen jävligt less, and that's all for today folks. Njut av denna gosiga låt som kommer här, nu ska jag hämta min modifierade jacka sen ska jag göra nått skoj, sova, stiga upp tidigt som fan, åka buss, klippa mej, äta osvosv..

A U R E V O I R



Jag HATAR wow!



Så jag sätter isället på lite Metallica och tar en liten till på mina tågbilljetter som kommer till användning på Fredag. Lite smådrygt att sitta upprätt i ett tåg i 12 timmar, men det är sånt man får leva med.

Nu är det andra gången jag måste ominstallera wow, varför? För att det är dumt! :( Rädda mej från denna mörka, kalla värld som folk kallar hem. Jag hoppas verkligen att nästa vecka är på min sida, hoppas att jag får pengarna från komunen nästa vecka också. Annars måste jag blanda massa piller med whiskey och enligt en god vän till mej blir jag steril då. Inga barn som behöver lida då iaf!


God natt eller nått.


Ibland kanske det är bättre att bara skita i allt och ta en snus istället.

Så fort man kommer hem från praoen så ligger det en massa prov på kö, är det snällt? Det tycker jag verkligen inte och nått som är ännu värre är engelskaprovet imorn! Läs noga nu folks: Vi hade alltså 2 delar, 1 idag och en imorn. Om jag har fattat det här rätt så är MVG-gränsen 2 poäng från full pott. Så om jag har mer än 2 fel på hela provet så får jag inte mer än VG. Inte ens lite okej! Fredrik vad håller du på med? Jag som trodde att du var en sån där bra en, efter alla dessa terminer.. :(

Men nått som är jävligt bra är mitt betyg i franska det här året, i 7:an hade jag G, 8:an VG och nu jääääävlar lovar jag att jag ska gå ut med ett MVG. Provet vi hade innan praoen gick som en tjockis på en plastpåse med smör! MVG-gränsen låg på 115 poäng och jag 118, jag är fan nöjd :D Ni kan gärna gratta mej och så efter ni har läst inlägget, tack.
Anledningen till att jag inte har spelat WoW sen jag kom hem beror på att jag va tvungen att patcha det från 3.3.5 till 4.0.0 och det skulle ta 4 timmar. Så jag hann ladda hem patchen men då den skulle patcha hann jag bara till 52% sen va jag tvungen att gå isäng så jag har helt enkelt inte orkat börja om. Ska dock försöka göra det inom... Ja, jag ska iaf göra det, nån gång.. :blush:


A different kind of pain.


Vette fan om jag orkar packa upp väskan innan jag ska ner nästa gång..

 

Jag är i alla fall hemma i Norsjö nu och har varit på skolan för första gången på 2 veckor, kändes lite smått skönt sådär, men inget jag vill fortsätta med. Har inte tagit överdrivet mycket bilder som jag hade tänkt göra så ni får överleva med dom jag har lagt ut sen lägger jag in lite då och då :) Men jag har i alla fall det där idrottsarbetet jag kanske skrev om.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva eller nånting men det är nog bäst att börja snart eftersom det ska vara inne på fredag, på fredag har vi också engelskaprov så jag hoppas att vi inte får nån franskaläxa för då är jag körd :blush:

 

Hade tänkt ut med underbara Nina ikväll (SOM FYLLDE ÅR IGÅR) hinner inte träffa henne mycket alls innan hon åker in på lassa så det får bli mer us-tim efter operationen! :D

 

 

HEJDÅ<3

 

 

 

 


Jag bad om en Calzone!

Det stod "Dubbel Calzone - Inbakad, skinka (extra fyllning)" Då vi hämtade pizzorna hade jag fått nån storjävla pizza, men det va verkligen ingen Calzone. Den va inbakad, men istället för skinka och ost va den full med kebabkött, strips, fefferoni, tomater, lök och nån kebabdressing. Hur kan man höra fel på "Jag vill ha en Calzone" och "Jag vill att du bakar in en kebabtallrik"? :( Den va ju inte äcklig eller så men jag ville ju ha min Calzone..

Men jag har i alla fall jobbat 3 hela timmar idag. Började klockan 11 och fick gå hem redan klockan 1, kan man ha en mindre ansträngande praoplats? Jag får komme när jag vill mellan 10 och 11 på morgon sen slutar jag klockan 2 varje dag. På Fredagar är jag tydligen ledig för att min handledare sa att jag inte behövde komma då. Helt okej! :D

Och av nån konstig anledning så kan jag inte lägga in videoklipp i inläggen på den här datorn så ni får bara ett tråkigt inlägg med massa bilder:


Var tvungen att be om hjälp för att få slut på den 

Vem fan har en banjo i köket?

Skulle tro att det är fler än jag som gillar sin lunch varm eller hur? Men tydligen så funkar det inte så nere i Kjula. Jag vart lite smått hungrig där jag satt vid kassan på Handlarn så jag bestämde mej för att ta en liten rast och värma upp lite lasagne, hur tror ni det gick? Ah juste... Ingen micro! Kall lasagne är inget jag skulle rekomendera! :blush:
Vette fan asså, Handlarn är int så ballt längre..

Kjula city!

Lämnade mitt kära norrland igår. Så idag har man gjort slut på alla pengar men ska förhoppningsvis försöka skaffa nya. Bilden i början av inlägget är bara en bild på en jävligt skön kille som vi såg i Eskilstuna, fick fota han hur mycket vi ville för 1kr. Han va jävligt skön! :D Sen har vi köpt en massa dricker och så. Det första jag tänkte på då jag såg Vanilla Coke va Linnea :blush:
Men ska chilla lite nu, vi höres!

RSS 2.0